Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 20252 | 6615 |
h-index | 75 | 41 |
i10-index | 187 | 136 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων13 άρθρα
6 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Alastair RossAgResearchΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα agresearch.co.nz
- Jan FrankProfessor of Food Biofunctionality, University of Hohenheim, Stuttgart, GermanyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα nutres.de
- Sajid MaqsoodDepartment of Food Science, College of Agriculture and Veterinary Medicine, UAE University.Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uaeu.ac.ae
- Maret G. TraberOregon State UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα oregonstate.edu
- Karl-Heinz WagnerProfessor for Human Nutrition, University of ViennaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα univie.ac.at
- Arkadiusz KozubekΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα ibmb.uni.wroc.pl
- Gloria Márquez-RuizResearch Scientist ICTAN-CSICΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα ictan.csic.es
- Carolin MenzelRoyal Institute of Technology, StockholmΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα kth.se
- Robert MoreauResearch Chemist, ARS, USDA, retired
Παρακολούθηση
Afaf Kamal-Eldin
Professor of Food science, United Arab Emirates university
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uaeu.ac.ae