Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 29251 | 9503 |
h-index | 87 | 45 |
i10-index | 359 | 224 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων104 άρθρα
49 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Cristiano Luis Pinto OliveiraProfessor of Physics, University of São PauloΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα if.usp.br
- kell mortensenProfessorΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα nbi.ku.dk
- Flemming BesenbacherProfessor in nanosceince and physics, Aarhus University; Chairman of the Carlsberg FoundationΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα inano.au.dk
- Walter RichteringProfessor of Physical Chemistry, RWTH Aachen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα pc.rwth-aachen.de
- Ian HamleyUniversity of ReadingΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα reading.ac.uk
- Gregers Rom AndersenProfessor Molecular Biology, Aarhus UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα mbg.au.dk
- Henrik BirkedalAarhus University, Department of Chemistry & iNANOΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα chem.au.dk
- Lise ArlethProfessor in Experimental Biophysics, University of CopenhagenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα nbi.ku.dk
- G. Roshan DeenSchool of Medicine, Royal College of Surgeons in Ireland, Medical University of BahrainΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα rcsi.com
- Mingdong DongAarhus UnviersityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα inano.au.dk
- Carsten Svaneborguniversity of southern denmarkΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα zqex.dk
- Ebbe Sloth AndersenAssociate Professor, Aarhus UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα inano.au.dk
- Søren Bang NielsenSenior Research Scientist R&D, Arla Foods Ingredients Group P/SΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα arlafoods.com
- Jan. J. EnghildProfessor, Department of molecular biology and genetics, Aarhus University, DenmarkΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα mbg.au.dk
- Michael GerstenbergΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα novonordisk.com
- Birgitta R. KnudsenAarhus UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα mb.au.dk
- Imre VargaEötvös Loránd UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα chem.elte.hu
- Victoria BirkedalAarhus UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα inano.au.dk
- Anders E.C. PalmqvistProfessor of Materials Chemistry, Chalmers University of TechnologyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα chalmers.se
- Timothy P. LodgeRegents Professor of Chemistry and Chemical Engineering & Materials Science, University of MinnesotaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα umn.edu
Παρακολούθηση
Jan Skov Pedersen
Professor, Aarhus Universitet
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα chem.au.dk