Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 42264 | 36244 |
h-index | 111 | 104 |
i10-index | 424 | 419 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων15 άρθρα
19 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Elham AssadpourGorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran, www.gau.ac.irΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα gau.ac.ir
- Danial DehnadThe University of QueenslandΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uqconnect.edu.au
- Mohammad GhorbaniAssociate Prof., Dept. Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences andΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα gau.ac.ir
- Yahya MaghsoudlouProfessor of Food Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα gau.ac.ir
- Khashayar SarabandiAssistant Professor; Research Institute of Food Science and Technology (RIFST)Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα rifst.ac.ir
- Hadis RostamabadiIsfahan University of Medical SciencesΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα nutr.mui.ac.ir
- sahar Akhavan-MahdaviGorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα gau.ac.ir
- Iman KatouzianFaculty of Food Science and Technology University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα gau.ac.ir
- Narjes MalekjaniOtto von Guericke university MagdeburgΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα ovgu.de
- Bhesh BhandariUniversity of QueenslandΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uq.edu.au
- Yinghe HeProfessor at Brunel University LondonΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα brunel.ac.uk
- Morteza KhomeiriProfessor of Food Microbiology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα gau.ac.ir
- Seid Reza FalsafiProfessor (Assistant), Agricultural Research and Education and Natural Resources Center, SafiabadΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα gau.ac.ir
- Atefe RezaeiAssistant professor, Isfahan University of Medical SciencesΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα nutr.mui.ac.ir
- Farhad GaravandTeagasc, Moorepark Food Research Centre, IrelandΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα teagasc.ie
- Safoura Akbari-AlavijehIsfahan University of TechnologyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα ag.iut.ac.ir
- Rezvan ShaddelAssociate Professor, University of Mohaghegh Ardabili (UMA); Head of International Office at UMAΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uma.ac.ir
- zahra akbarbagluPhD of Food Science and Technology, University of TabrizΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα tabrizu.ac.ir
- David Julian McClementsUniversity of MassachusettsΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα foodsci.umass.edu
- Akbar BahramiPhD, Center for Excellence in Post-Harvest Technologies, North Carolina A&T StateΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα aggies.ncat.edu
Παρακολούθηση
Seid Mahdi Jafari
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα gau.ac.ir - Αρχική σελίδα