Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 469 | 236 |
h-index | 13 | 9 |
i10-index | 14 | 9 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων3 άρθρα
0 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Sinanoglou J. VassiliaProfessor, University of West AtticaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uniwa.gr
- Irini F.StratiUniversity of West AtticaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uniwa.gr
- Panagiotis ZoumpoulakisUniversity of West Attica, Department of Food Science and TechnologyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uniwa.gr
- Panagiota MarkakiProfessor, National and Kapodistrian University of AthensΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα chem.uoa.gr
- Aravantinos AthanasiosProfessor of Physics, University of West AtticaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uniwa.gr
- Anastasia Kanellou (Natassa)University of West AtticaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uniwa.gr
- John or Ioannis TsaknisProf. Dr., Dean (former) of the Faculty of Food Sciences, University of Western Attica, AthensΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uniwa.gr
- Vasiliki PletsaResearcher, National Hellenic Research FoundationΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα eie.gr
- STAVROS HAMODRAKASΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα biol.uoa.gr
- Vladimiros LougovoisProfessor (Food Chemistry, Fisheries Science & Technology, Sensory Evaluation of Food)Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uniwa.gr
Παρακολούθηση
Anthimia Batrinou
University of West Attica, Athens, Greece
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uniwa.gr