Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2020 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 1322 | 638 |
h-index | 13 | 11 |
i10-index | 13 | 11 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων3 άρθρα
0 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
Luciano PiergiovanniUniversity of Milan, Dept. of Food, Environmental and Nutritional Sciences - DeFENSΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unimi.it
Sara LimboUniversità degli Studi di MilanoΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unimi.it
Marco Aldo OrtenziUniversità degli studi di MilanoΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unimi.it
Stefania IamettiProfessor, University of MilanΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unimi.it
Chalier PascaleΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα univ-montp2.fr
Alberto FigoliConsiglio Nazionale delle Ricerche - Institute on Membrane TechnologyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα itm.cnr.it
Enrico DrioliProfessore EmeritoΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα itm.cnr.it
Stella CosioProfessore associato di Chimica degli AlimentiΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unimi.it
luisella verottaProfessor of organic natural products, University of MilanΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unimi.it
Παρακολούθηση
Erika Mascheroni
PhD, University of Milan
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα icfiginoserenza.edu.it