Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 9602 | 5441 |
h-index | 52 | 43 |
i10-index | 148 | 114 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων38 άρθρα
6 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Jack YangAssistant Professor at Wageningen University & Research (Netherlands)Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Claire Berton-CarabinResearch Director, INRAEΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα inrae.fr
- Elke ScholtenAssociate ProfessorΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Karin Schroen (CGPH)Professor of Food Process Engineering, Wageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Costas (C.V.) NikiforidisAssociate Professor Biobased Soft Matter, Wageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Emma HinderinkProfessor (Assistant), Process&Energy, TU DelftΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα tudelft.nl
- Silvia van KempenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Peter FischerProfessor of Food Rheology, ETH ZurichΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα hest.ethz.ch
- Atze Jan van der GootAssociate Professor Food Process Engineering, Wageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- harry bitterProfessor Biobased Commodity Chemisty, Wageningen University, The NetherlandsΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Renko de VriesWageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Remco KornetResearcher, Wageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Remko BoomProfessor of Food Process EngineeringΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Zhili WanSouth China University of TechnologyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα scut.edu.cn
- Patrick IlgAssociate Professor in Theory of Soft MatterΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα reading.ac.uk
- Lakshminarasimhan Sridharan (Simha)PhD, Wageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα eatplanted.com
- Mehdi HabibiAssociate Professor, Wageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Gerard Giménez-RibesPhD in Physics and Physical Chemistry of Foods, Wageningen University and ResearchΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- A. BastProfessor of ToxicologyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα maastrichtuniversity.nl
- Michiel PostemaProfessor of Physics, Tampere UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα tuni.fi
Παρακολούθηση
Leonard Sagis
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl - Αρχική σελίδα