Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 20111 | 7747 |
h-index | 73 | 43 |
i10-index | 164 | 132 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων36 άρθρα
1 άρθρο
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Leon GorrisPhD UnileverΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unilever.com
- Michiel KleerebezemHoogleraar host-microbe interactionsΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- B TeusinkProfessor of systems Biology, AIMMS, VU AmsterdanΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα vu.nl
- Jeroen HugenholtzHoogleraar Industriele Moleculaire Microbiologie, Uiversiteit van AmsterdamΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα corbion.com
- Marcel ZwieteringProfessor of Food Microbiology, Wageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Willem M de VosProfessor @ Microbiology Wageningen Netherlands @Helsinki FinlandΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Anita R. LinnemannAssociate Professor, Food Quality & Design, Wageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Douwe MolenaarVrije Universiteit AmsterdamΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα vu.nl
- Oscar van MastrigtWageningen University & ResearchΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- SE SchoustraWageningen University and University of ZambiaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Erwin ZoetendalWageningen University & ResearchΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Jos BoekhorstWageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Maciej SpusWageningen Univ. AlumniΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα aalto.fi
- B van den BogertRijk ZwaanΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα rijkzwaan.nl
- Poolman BHoogleraar Biochemie, Universiteit van GroningenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα rug.nl
- teun boekhoutCBS Fungal Biodiversity CentreΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα cbs.knaw.nl
- Yue LiuFood Microbiology, Wageningen University & ResearchΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Maria MarcoFood ScienceΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα ucdavis.edu
- Michiel WelsNIZO food researchΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα nizo.com
- O.P. KuipersUniversity of GroningenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα rug.nl
Παρακολούθηση
Eddy J. Smid
Άλλα ονόματαEddy Smid, Eilt Johannes Smid
Professor of Food Microbiology, Laboratory of Food Microbiology, Wageningen University
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl - Αρχική σελίδα