Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 233 | 223 |
h-index | 9 | 9 |
i10-index | 8 | 8 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων6 άρθρα
0 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Adam Cohen SimonsenAssociate professor in physics, University of Southern DenmarkΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα sdu.dk
- Ulf AndersenArla Foods ambaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα arlafoods.com
- Megan J PoveyProfessor of Food Physics, University of LeedsΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.leeds.ac.uk
- Jonathan BrewerProfessor in Bioimaging, University of Southern DenmarkΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα bmb.sdu.dk
- Mathew James FrancisUniversity of LeedsΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα leeds.ac.uk
- Nicholas WatsonProfessor of Artificial Intelligence in Food, University of LeedsΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα leeds.ac.uk
- Carsten ErschArla Foods AmbaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα arlafoods.com
- Anwesha SarkarProfessor of Colloids and Surfaces, University of LeedsΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα leeds.ac.uk
Παρακολούθηση
Zachary James Glover
Arla Foods
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα arlafoods.com