Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 471 | 439 |
h-index | 12 | 12 |
i10-index | 14 | 14 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων12 άρθρα
4 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Søren Balling EngelsenProfessor of Plant Food Science, University of CopenhagenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk
- Bekzod Khakimov BahromovichAssociate ProfessorΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk
- Klavs M. SørensenPrincipal Scientist, Front End Innovation, FOSS Analytical A/SΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα foss.dk
- age smildeprofessor of biosystems data analysisΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uva.nl
- Mads Vendelbo LindUniversity of Copenhagen & Chalmers University of TechnologyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα nexs.ku.dk
- Francesco SavoraniAssoc. prof. Polytechnic of TurinΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα polito.it
- huub hoefslootassociate professor in systems data analysis, university of AmsterdamΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uva.nl
- John van DuynhovenUnilever R&D Wageningen University Twente University Nijmegen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unilever.com
Παρακολούθηση
Violetta Aru
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk