Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 17662 | 7737 |
h-index | 66 | 42 |
i10-index | 180 | 125 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων34 άρθρα
3 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Renger WitkampProfessor of Nutritional BiologyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Lynn FrewerProfessor of Food and SocietyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα newcastle.ac.uk
- Marco GaspariFull professor of Analytical Chemistry, Magna Graecia University of CatanzaroΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unicz.it
- Jeroen van ArkelAeres University of Applied SciencesΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα aeres.nl
- Bart A. SmitFerMentor, NIZO food research and SmaakParkΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα FerMentor.nl
- Frank HoeberichtsProduct manager at Eurofins AgroΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα eurofins.com
- Lennart KleinjansWageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Pieter de WaardΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- MJM (René) SmuldersPlant Breeding, Wageningen University & ResearchΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Li XingDepartment of Mathematics and Statistics, University of SaskatchewanΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα math.usask.ca
- Gerco den HartogNational Institute for Public Health and the Environment (RIVM)Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα rivm.nl