Παρακολούθηση
ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΖΑΓΚΟΤΣΗ
ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΖΑΓΚΟΤΣΗ
Μέλος ΣΕΠ ΕΑΠ
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα ac.eap.gr
Τίτλος
Παρατίθεται από
Παρατίθεται από
Έτος
Τουρίστες, Ταξίδια, Τόποι: Κοινωνιολογικές Προσεγγίσεις στον Τουρισμό
Τσάρτας, Π, Ζαγκότση, Σ, Κυριακάκη, Α
ΚΡΙΤΙΚΗ, 2020
297*2020
Gastronomy, tourist experience and location. The case of the ‘Greek breakfast’
A Kyriakaki, S Zagkotsi, N Trihas
tourismos 11 (3), 227-261, 2016
472016
Creating authentic gastronomic experiences for tourists through local agricultural products: the ‘Greek breakfast’project
A Kyriakaki, S Zagkotsi, N Trihas
International Scientific Conference-Tourism Trends and Advances in the 21, 2013
362013
Local cuisine and agricultural products as a means of enhancing tourists’ gastronomic experiences in Greece
N Trihas, A Kyriakaki, S Zagkotsi
IMIC2015: 1st International Conference on Experiential Tourism, 09-11, 2015
162015
Family and the rate of tourism development as factors generating mobility in the Greek tourism sector
S Zagkotsi
International Journal of Tourism Research 16 (2), 191-200, 2014
82014
Τουρισμός και περιβάλλον
Π Τσάρτας, Θ Σταυρινούδης, Σ Ζαγκότση, Α Κυριακάκη, Μ Βασιλείου
WWF Ελλάς/Αθήνα, 2010
82010
Wine tourism and local entrepreneurship in peripheral areas of Greece: A regional analysis
M Constantoglou, S Kostopoulou, N Trihas, S Zagkotsi
Agritourism, Wine Tourism, and Craft Beer Tourism, 131-149, 2020
42020
Eployment and Characteristics of Personnel in the Hotel Sector in Greece
V Efstathios, Z Smaragda
4th International biennial Congress “Hotelplan, 19-20, 2009
32009
Κοινωνική και επαγγελματική κινητικότητα στον τουριστικό τομέα: εμπειρικές προσεγγίσεις σε τουριστικές περιοχές του νομού Χαλκιδικής
Σ Ζαγκότση
22007
Family as mobility factor in tourism sector
S Zagkotsi
El turismo en el Mediterráneo: Posibilidades de desarrollo y cohesión, 149, 2009
2009
Δεν είναι δυνατή η εκτέλεση της ενέργειας από το σύστημα αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Άρθρα 1–10