Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 5466 | 4512 |
h-index | 46 | 39 |
i10-index | 94 | 87 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων7 άρθρα
0 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Sodeif Azadmard-DamirchiProfessor, University of TabrizΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα tabrizu.ac.ir
- Jose Manuel Lorenzo RodriguezCentro Tecnologico de la CarneΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα ceteca.net
- Atze Jan van der GootAssociate Professor Food Process Engineering, Wageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Khashayar SarabandiAssistant Professor; Research Institute of Food Science and Technology (RIFST)Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα rifst.ac.ir
- Rauf Foroutan (orcid; 0000-0001-5565...Faculty of Chemical and Petroleum Engineering, University of Tabriz, Tabriz, 5166616471, IranΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα tabrizu.ac.ir
- Reza mohammadiDepartment of Food Science and Technology, School of Nutrition Sciences and Food TechnologyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα kums.ac.ir
- Kazem AlirezaluAssociate Professor of University of TabrizΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα tabrizu.ac.ir
- Remko BoomProfessor of Food Process EngineeringΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Seyedeh Homa FasihniaPh.D. of food science and technologyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα tabrizu.ac.ir
- Bahman Ramavandi (Professor)Bushehr University of Medical SciencesΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα bpums.ac.ir
- M. Reza DadpourUniversity of TabrizΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα tabrizu.ac.ir
- Seyed Abbas RafatProfessor, University of TabrizΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα tabrizu.ac.ir
- Zohreh KaramiChualongkorn universityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα chula.ac.th
- Babak GhanbarzadehProfessor of Food Engineering, University of Tabriz and Near East UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα tabrizu.ac.ir
- SHIVA EMAMIPhD student, University of California DavisΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα ucdavis.edu
- mahdieh ghamariAssistant Professor, Department of Food Industry, Basir Institute of Higher Education, Abek, QazvinΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα basir-abyek.ac.ir
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα gau.ac.ir
- Mahboob Nemati,PharmD, PhDTabriz University of Medical SciencesΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα tbzmed.ac.ir
- Faranak BeigmohammadiPolymer and Food Protection Consortium, Iowa State University, Ames IA USAΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα iastate.edu
- Milad YaghoubiM.Sc GraduateΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα ms.tabrizu.ac.ir
Παρακολούθηση
Seyed Hadi Peighambardoust
Professor of Food Technology, Department of Food Science, College of Agriculture, University of
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα tabrizu.ac.ir - Αρχική σελίδα