Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 5124 | 2247 |
h-index | 44 | 28 |
i10-index | 103 | 65 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων47 άρθρα
16 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Jorge DomínguezProfessor of Zoology, University of Vigo, SpainΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uvigo.es
- María CeleiroPhD, CRETUS, Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Food ScienceΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα usc.es
- Gerardo Alvarez-RiveraFoodomics Laboratory. Institute of Food Science Research (CIAL-CSIC)Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα csic.es
- Carmen González-BarreiroProfesor Titular (Universidad de Vigo)Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uvigo.es
- Alberto VelandoUniversidade de VigoΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uvigo.es
- E. PsillakisProfessor in Aquatic Chemistry, Technical University of CreteΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα enveng.tuc.gr
- Cristóbal PérezPosdoctoral ResearcherΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uvigo.es
- José C. NogueraLecturer in Zoology, GEA, Universidad de Vigo. Spain
Παρακολούθηση
Marta Lores
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα usc.es - Αρχική σελίδα