Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 2569 | 1652 |
h-index | 29 | 23 |
i10-index | 53 | 50 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων1 άρθρο
0 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
Constantinos E. SalmasProfessor (Associate) University of IoanninaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uoi.gr
Areti LeontiouPh.D. Chemist, Laboratory Teaching Staff, Food Science & Technology, University of PatrasΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα upatras.gr
Charalampos ProestosProfessor Food Chemistry, National and Kapodistrian University of Athens, GreeceΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα chem.uoa.gr
Avgeropoulos A. or Avgeropoylos A.Professor of Polymer ScienceΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα cc.uoi.gr
Dimitrios MoschovasΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uoi.gr
Yiannis DeligiannakisProfessor, Deartment of Physics, University of IoanninaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uoi.gr
Maria AntonopoulouAssistant Professor, University of PatrasΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα upatras.gr
Eleni KolliaTeaching/ Research staff/ Post Doc Researcher, National and Kapodistrian University of AthensΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα chem.uoa.gr
Maria BaikousiPostdoc researcher, University of IoanninaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uoi.gr
George KehayiasAssociate Professor of Aquatic Ecosystems, Patras UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα upatras.gr
Nikolaos (Nick) E. ZafeiropoulosProfessor of Polymer Engineering, University of IoanninaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uoi.gr
Andreas Karydis-MessinisPostdoctoral ResearcherΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uoi.gr
Haralambos (Haris) StamatisProfessor of Enzyme Biotechnology, University of Ioannina GreeceΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uoi.gr
Michael A KarakassidesUniversity of Ioannina, Department of Materials Science and EngineeringΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uoi.gr
Kalouda GrigoriadiTNOΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα tno.nl
Anastasios KarakassidesAalto University, Department of Applied Physics, NanoMaterials Group (NMG)Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα aalto.fi
Katerina KaterinopoulouΕΔΙΠ Πανεπιστημιο ΠατρώνΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα upatras.gr
Nikolaos D. AndritsosAssistant Professor of Food Safety, Department of Food Science and Technology, University of PatrasΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα upatras.gr
Ioannis KarabagiasAssistant Professor, Department of Food Science & Technology, University of PatrasΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα upatras.gr
Gerasimos S. ArmatasProfessor, Department of Materials Science and Engineering, University of CreteΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα materials.uoc.gr
Παρακολούθηση![Aris Giannakas](https://scholar.googleusercontent.com/citations?view_op=view_photo&user=SrFUnG8AAAAJ&citpid=11)
Aris Giannakas
Assistant Professor
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα upatras.gr