Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 2900 | 1728 |
h-index | 29 | 18 |
i10-index | 46 | 28 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων13 άρθρα
1 άρθρο
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Pol TijskensWageningen UR, group Horticulture and Product PhysiologyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Olaf van Kootenretired professor of Horticulture, Wageningen University. visiting prof., Inholland Applied SciencesΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα inholland.nl
- wolteringwageningen universityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Leo F.M. MarcelisProfessor of Horticulture and Product physiology at Wageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Julian C. VerdonkAssociate Professor at Wageningen URΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Yury TikunovWageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Berta GonçalvesUTADΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα utad.pt
- Sanu JacobFood Safety and Standards Authority of India (FSSAI)Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα fssai.gov.in
- Geurt JongbloedProfessor of Statistics, TU DelftΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα tudelft.nl
- Ana Paula SilvaProfessor of University of Trás-os-Montes e Alto Douro, Vila Real; CITABΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα utad.pt
- Arnaud BovyWageningen University and ResearchΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Richard G F VisserPlant Breeding, Wageningen University & ResearchΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Ying LiuWageningen University and ResearchΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- heuvelink, eAssociate professor of Greenhouse crop physiology and modelling, Wageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Lorenzo SpinelliIstituto di Fotonica e Nanotecnologie - Consiglio Nazionale delle RicercheΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα polimi.it
- Paweł KonopackiInstytut OgrodnictwaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα inhort.pl
- alessandro torricelliFull Professor of Physics, Politecnico di Milano - Dipartimento di FisicaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα polimi.it
- Wim van IeperenAssociate Professor, Group Horticulture and Product Physiology, Wageningen UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl
- Fahrizal Yusuf AffandiLecturer in Food and Postharvest Technology, Universitas Gadjah Mada, IndonesiaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα ugm.ac.id
- Brian FarnetiFondazione E. MachΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα fmach.it
Παρακολούθηση
Rob Schouten
Postharvest physiologist, Wageningen University & Research
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα wur.nl