Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 3813 | 2798 |
h-index | 35 | 32 |
i10-index | 69 | 67 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων12 άρθρα
1 άρθρο
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- ERMINIO MONTELEONEUniversity of Florence, ItalyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unifi.it
- Flavia GasperiCenter Agriculture Food Environment Università di Trento/Fondazione Edmund MachΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unitn.it
- Giuseppe ZeppaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unito.it
- Eugenio ApreaCenter Agriculture Food Environment, University of TrentoΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unitn.it
- Ada BraghieriSAFE, Università degli Studi della BasilicataΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unibas.it
- Luciano PiergiovanniUniversity of Milan, Dept. of Food, Environmental and Nutritional Sciences - DeFENSΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unimi.it
- Roberta MarchianiPh.D, DiSAFA, University of TurinΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unito.it
- John Prescott, Ph.D.TasteMatters Research & ConsultingΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα taste-matters.org
- Gabriella MoriniAssistant Professor of Taste and Food Sciences, University of Gastronomic Science (Pollenzo, Italy)Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unisg.it
- Lapo PierguidiUniversity of Florence, ItalyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unifi.it
- Kiana PourmohammadiAssociate professor, Fasa universityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα fasau.ac.ir
- Nicola CondelliAssegnista, Università della BasilicataΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unibas.it
- Seyed Mohammad Bagher HashemiAssociate Professor of Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, FasaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα fasau.ac.ir
- Enrico ValliDepartment of Agricultural and Food Sciences, Università di Bologna - Alma MaterΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unibo.it
- Hildegarde HeymannUniversity of California; University of MissouriΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα ucdavis.edu
- edoardo gattiCNRΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα ibe.cnr.it
- edi piasentierfull professor animal husbandryΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uniud.it
- Mohsen RadiAssociate Professor of Food Science and Technology, Azad University of YasoojΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα iauyasooj.ac.ir
- MEHRDAD NIAKOUSARIPROFESSOR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα SHIRAZU.AC.IR
- Tormod NaesProfessor på NofimaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα nofima.no
Παρακολούθηση
Luisa Torri
Full Professor, Sensory & Consumer Science, University of Gastronomic Sciences
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unisg.it