Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 1911 | 1221 |
h-index | 19 | 16 |
i10-index | 25 | 22 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων5 άρθρα
2 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Per MøllerUniversity of CopenhagenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα life.ku.dk
- Michael Bom FrøstDepartment of Food Science, University of CopenhagenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk
- Samantha J CatonLecturer in Public HealthΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα sheffield.ac.uk
- Nicklaus SophieCentre des Sciences du Goût et de l'Alimentation, INRAΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα dijon.inra.fr
- Marion HetheringtonProfessor Emerita Biopsychology, School of Psychology, University of LeedsΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα leeds.ac.uk
- Federico J.A. Perez-Cueto (Armando...Professor, Umeå UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα umu.se
- Laurits Rohden SkovBehaviour | Insights | Data | Ph.D. |Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα operate.dk
- Gorm GabrielsenCopenhagen Business SchoolΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα cbs.dk
- Pam Blundell-BirtillAssociate Professor, School of Psychology, University of LeedsΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα leeds.ac.uk
Παρακολούθηση
Annemarie Olsen
Associate professor in sensory and consumer science
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk - Αρχική σελίδα