Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 7915 | 3550 |
h-index | 51 | 31 |
i10-index | 141 | 102 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων1 άρθρο
1 άρθρο
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Marcos A. NevesAssociate Professor, University of TsukubaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα u.tsukuba.ac.jp
- Mitsutoshi NakajimaUniversity of TsukubaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα u.tsukuba.ac.jp
- Goran T. VladisavljevićSenior Lecturer in Chemical Engineering, Loughborough UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα lboro.ac.uk
- Takashi KuroiwaTokyo City UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα tcu.ac.jp
- ISODA HUniversity of TsukubaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα u.tsukuba.ac.jp
- Noamane TaarjiResearch and Education FellowΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα um6p.ma
- Sami SayadiProfessor at Qatar UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα qu.edu.qa
- Sunsanee UdomratiInstitute of Food Research and Product DevelopmentΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα ku.ac.th
- Nanik PurwantiBogor Agricultural UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα apps.ipb.ac.id
- Suresh NeethirajanFaculty of Computer Science & Agriculture, Dalhousie University, CanadaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα dal.ca
- Hakiki MelanieResearch Center for Chemistry - National Research and Innovation AgencyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα brin.go.id
- 神津博幸筑波大学生命環境系博士研究員Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα alumni.tsukuba.ac.jp
Παρακολούθηση
Isao Kobayashi
Institute of Food Research, NARO / University of Tsukuba
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα u.tsukuba.ac.jp