Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 6366 | 3315 |
h-index | 45 | 31 |
i10-index | 122 | 92 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων12 άρθρα
15 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Egon Bech HansenProfessor, DTUΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.dtu.dk
- Birte SvenssonProfessor of Enzyme and Protein Chemistry, Technical University of DenmarkΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα bio.dtu.dk
- Eyassu SeifuBotswana University of Agriculture and Natural ResourcesΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα buan.ac.bw
- Petr DejmekLund UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.lth.se
- Yonas HailuPostdoctoral researcherΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα teagasc.ie
- Lilia AhrneUniversity of CopenhagenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk
- SANAULLAH KHANDTUΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα nanotech.dtu.dk
- Kristoffer AlmdalProfessor (Polymers in Nanotechnology)Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα nanotech.dtu.dk
- Michael Bom FrøstDepartment of Food Science, University of CopenhagenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk
- Jose Manuel AmigoIkerbasque Foundation; University of the Basque CountryΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα ehu.eus
- Marie PaulssonProfessor in Dairy Technology, Lund University, SwedenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.lth.se
- Alan MackieUniversity of LeedsΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα leeds.ac.uk
- Patrizia BuldoΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα chr-hansen.com
- Peter WesthTechnical University of DenmarkΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα dtu.dk
- Ruifen LiAarhus UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.au.dk
- Rene LametschAssociate ProfessorΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk
- Mitiku Eshetu GuyaHaramaya UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα haramaya.edu.et
- Mikkel MadsenTechnical University of DenmarkΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα dtu.dk
- Søren Balling EngelsenProfessor of Plant Food Science, University of CopenhagenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk
- Guanchen LiuUniversity of CopenhagenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk
Παρακολούθηση
Richard Ipsen
Professor emeritus in Food Structure Engineering, University of Copenhagen
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk - Αρχική σελίδα