Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 3135 | 1653 |
h-index | 27 | 21 |
i10-index | 42 | 36 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων11 άρθρα
5 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Søren Balling EngelsenProfessor of Plant Food Science, University of CopenhagenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk
- francesco geobaldoPolitecnico di TorinoΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα polito.it
- Rasmus BroProfessor in chemometrics, University of CopenhagenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk
- Nicola CavalliniPolitecnico di TorinoΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα polito.it
- Giorgio TomasiUniversity of CopenhagenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα plen.ku.dk
- Francesco CapozziAlma Mater Studiorum University of BolognaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unibo.it
- Alessandro GiraudoPolitecnico di TorinoΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα polito.it
- Marina COCCHIDipartimento di Scienze Chimiche e GeologicheΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unimore.it
- Flaminia Cesare MarincolaDepartiment of Chemical and Geological Sciences, University of CagliariΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unica.it
- Evrim AcarSimula Research LabΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα simula.no
- Bekzod Khakimov BahromovichAssociate ProfessorΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk
- Gianfranco PiconeUniversity of BolognaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unibo.it
- Violetta AruUniversity of CopenhagenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk
- Åsmund RinnanAssociate professor, University of CopenhagenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk
- Jose Manuel AmigoIkerbasque Foundation; University of the Basque CountryΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα ehu.eus
- Alessandro UlriciAssociate Professor of Analytical Chemistry and Chemometrics, University of Modena and Reggio EmiliaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unimore.it
- Leonardo TenoriUniversity of Florence, CERM, CIRMMP, FiorGen FoundationΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα cerm.unifi.it
- Luisa Manninaprofessore di chimica degli alimentiΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα uniroma1.it
- Davide BallabioUniversità degli Studi di Milano - BicoccaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unimib.it
- Luca LaghiResearcher, Department of Agricultural and Food Sciences, Bologna UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unibo.it
Παρακολούθηση
Francesco Savorani
Assoc. prof. Polytechnic of Turin
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα polito.it - Αρχική σελίδα