Λήψη του δικού μου προφίλ
Παρατίθεται από
Όλα | Από το 2019 | |
---|---|---|
Παραθέσεις | 4953 | 2502 |
h-index | 43 | 26 |
i10-index | 93 | 58 |
Δημόσια πρόσβαση
Προβολή όλων23 άρθρα
3 άρθρα
διαθέσιμα
μη διαθέσιμα
Σύμφωνα με εντολές χρηματοδότησης
Συν-συγγραφείς
- Claudio LuchinatCERM, CIRMMP and Department of Chemistry University of FlorenceΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα cerm.unifi.it
- Gianfranco PiconeUniversity of BolognaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unibo.it
- Luca LaghiResearcher, Department of Agricultural and Food Sciences, Bologna UniversityΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unibo.it
- Alessia TrimignoUniversity of CopenhagenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk
- Stefano CiurliUniversity of BolognaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unibo.it
- Mario PiccioliAssociateProfessor of Chemistry, University of FlorenceΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα cerm.unifi.it
- Francesca DanesiUniversity of BolognaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unibo.it
- Marco BORSARIProfessor in Physical Chemistry, University of Modena and Reggio EmiliaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unimore.it
- Francesco SavoraniAssoc. prof. Polytechnic of TurinΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα polito.it
- Alexander DikiyAssociate Professor, Department of Biotechnology, NTNU, NorwayΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα biotech.ntnu.no
- Søren Balling EngelsenProfessor of Plant Food Science, University of CopenhagenΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα food.ku.dk
- Patrizia BrigidiFull Professor at University of BolognaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unibo.it
- Lucia BanciCERM & Department of Chemistry, University of FlorenceΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα cerm.unifi.it
- Lindsay David EltisProfessor of Microbiology and Immunology, The University of British ColumbiaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα mail.ubc.ca
- marco dalla rosaFull Professor of Food Technology - Dept. Agricultural and Food Science - Alma Mater StudiorumΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unibo.it
- Guy VergèresHead Functional Nutritional Biology, Institute of Food Sciences, AgroscopeΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα agroscope.admin.ch
- Alessandro QuattroneProfessor of General Pathology, University of TrentoΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unitn.it
- Silvia TappiUniversity of BolognaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unibo.it
- Elena BiagiUniversity of BolognaΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unibo.it
- Cesare CremonDepartment of Clinical Medicine and Centre for Applied Biomedical Research, University of Bologna, Bologna, ItalyΗ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα aosp.bo.it
Παρακολούθηση
Francesco Capozzi
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επαληθευτεί στον τομέα unibo.it - Αρχική σελίδα